Generál kivitelezés

A DOMI Épületgépészet fennállásának több mint két évtizede alatt jelentős szakmai és strukturális fejlődésen ment keresztül. A kezdetben egyszemélyes vállalkozás mára a Dél-Alföldi Régió egyik legnagyobb humán- illetve eszköz-kapacitással rendelkező épületgépészeti kivitelező cégévé nőtte ki magát.

Ez a növekedési tendencia tette lehetővé, hogy ma már fővállalkozóként képes építőipari beruházások épületgépészeti feladatainak ellátásán túl azok teljes építőipari kivitelezését is koordinálni.

A vállalkozás minősített, referenciákkal rendelkező alvállalkozók bevonásával dolgozik, hiszen rendkívül fontos, hogy a partnercégek munkája is megfeleljen a megrendelői igényeknek.

Projektjeink

A DOMI Épületgépészet fővállalkozóként az elmúlt évek folyamán számos jelentős nagyságrendű beruházást bonyolított le. 

A fővállalkozóként végzett munkák listáját a munkafázisok részletezésével, referenciaképekkel együtt megtekintheti referenciáink között.

A korábbi eredményes projekteken végzett közös munkákra alapozva tartós együttműködés alakult ki az alvállalkozókkal, akik valamennyien megbízható, minőségi munkájukkal járultak hozzá a beruházások sikeres lebonyolításához. Az eddigi közös munkák kézzelfogható eredményei adják azokat az alapokat, melyekre bátran építhet az, aki a DOMI Épületgépészetet választja.

DOMI Épületgépészet | Generál kivitelezés