Szolgáltatások

A DOMI Épületgépészet 1987 óta nyújt épületgépészeti szolgáltatásokat. Profilunk az elmúlt időszakban jelentősen bővült, az ezredforduló óta foglalkozunk különböző megújuló energiákkal, épületenergetikai, épületfenntartással kapcsolatos szolgáltatásokkal, a legutóbbi időkben pedig már általános építőipari fővállalkozói szerepet is vállalunk.

Generál kivitelezés

DOMI Épületgépészet | Generál kivitelezés

A DOMI Épületgépészet fennállásának több mint két évtizede alatt jelentős szakmai és strukturális fejlődésen ment keresztül. A kezdetben egyszemélyes vállalkozás mára a Dél-Alföldi Régió egyik legnagyobb humán- illetve eszköz-kapacitással rendelkező épületgépészeti kivitelező cégévé nőtte ki magát.

Ez a növekedési tendencia tette lehetővé, hogy ma már fővállalkozóként képes építőipari beruházások épületgépészeti feladatainak ellátásán túl azok teljes építőipari kivitelezését is koordinálni.

Megújuló energia

Megújuló energia | DOMI Épületgépészet

Korábban a Domi Épületgépészet elsődleges tevékenysége az általános épületgépészeti tervezés és kivitelezés volt, a 2000. év óta ez egészült ki megújulóenergia-hasznosítással kapcsolatos kereskedelmi, kivitelezési, valamint gyártási tevékenységgel. Ennek eredményeként egy olyan komplex szakmai centrum jött létre, mely a régió jelentős alternatív és megújuló energiaforrásokkal foglalkozó gazdasági szereplőjévé vált.

A vállalkozás a ma elterjedt technológiai megoldások közül ezen a területen elsősorban a következőkkel foglalkozik::

Épületgépészeti kivitelezés

Épületgépészeti kivitelezés | DOMI Épületgépészet

A Domi Épületgépészet több mint két évtizede végez épületgépészeti kivitelező tevékenységet. Jelenleg a következő területeken vállalunk tervezési-kivitelezési és fővállalkozási feladatokat:

Kapcsolódó tevékenységek

Szolgáltatások | DOMI Épületgépészet

A DOMI Épületgépészet az évek során eredeti kivitelező tevékenysége mellé folyamatosan integrált profiljába olyan kiegészítő szolgáltatásokat, melyek révén egyre komplexebben tudja kiszolgálni Megrendelőit.

Mit is vállal cégünk?